Arxius

Catux a la Mercè 2004

Escrit al 2004-09-23 00:00:00 per cpina

Demà és el dia de la Mercè, festa a la ciutat de Barcelona.

Hi haurà una parada, amb presència d'exposicions permanents de varies organitzacions i xerrades.

Estarem a una parada membres de Catux, donant-nos a conèixer i donant informació; així que si voleu qualsevol cosa ja sabeu on estem.

També farem unes xerrades presentant-nos. El Divendres és a les 11:15, la mateixa hora el Dissabte i el Diumenge.

Us hi esperem!

Categories: Notícies, Últimes notícies


Comentaris

  • Catux a Tv3 Aquest matí he estat visitant l'stand de catux. EStà molt visible al final just de passeig de gracia. EStà prou bè, quan he anat tot just feiem el Linux Show. Fan dues represetancions al dia. Al tornar a casa, he vist que les noticies es difonem prou ràpid. Just quan veia el linux show aixì de passada hi havia una camara de tv3 i aquest migdia al telenotícies han fet un petit comentari sobre el programari lliure. L'stand de catux i el linux show han aparegut com a fons per recolçar la nova proposta del ajuntament de barcelona; crear una nova societat més implicada en les noves tecnologies però emplean sofware lliure.

    Escrit al 2006-12-28 15:19:15 per TherTux

  • Catux a la TV? En serio ha sortit la imatge de Catux a la TV? No ho he vist, estava per allà, ara ho miraré (al 3/24) i al vespre, a veure si ho veig :-D (ja sé que sortim de fons, però millor de fons que res!) Gràcies!

    Escrit al 2006-12-28 15:19:51 per cpina

  • Doncs sí! Aquí estem: http://multi.telenoticies.com/tvcmult/160292148.wmv Estem moooolt petit (el primer cop no ho he vist) i aquest "video" té una qualitat baixa, miraré d'aconseguir-ho a la TV. Mola :-) Sort de la pancarta nova ;-)

    Escrit al 2006-12-28 15:22:13 per cpina

  • Re: Catux a la Mercè 2004 Hola sóc nova usuaria de linux gràcies a vosaltres que teniau un stand per a la Mercè (BCN). Us volia comentar que desconeixia linux, havia llegit alguna cosa, però fins ara que he pogut aconseguir el programari de la CATix i provar-lo m'he decidit i m'agradaria poder instalar-lo al disc dur, però no se pas com ho puc fer. Per aquest motiu us escribia a veure si em podiau donar un cop de mà, o si em podeu aconsellar com ho puc fer, és que haig d'aconsegir una altra mena de cd? No se, vosaltres sou els experts espero que em digueu alguna cosa! També us volia comentar una cosa, i és saber si hi ha alguna versió alternativa per a linux de programari lliure d'edició Flash i de maquetació tipus QuarkXpress... Gràcies fins aviat!

    Escrit al 2006-12-28 15:22:54 per ninalix

  • Re: Catux a la Mercè 2004 HOla Jo fa poc que estic en el mon de linux, potser no soc super indicada per assesorar-te però, ja que escrius al meu post!!!. Jo he començat per instal·lar knoppix 3.6 al meu pc. Encara que ja treballo amb altres distribucions, o al menys s'intenta. ES bastant senzilla, tant d'instal·lar, com emplear , com configurar les coses .A més es com la catix, la pots usar des de cd. Tot i així, et proposaria que la instal·lesis al disc dur. Amb 2Gb que li dediquis ja et va de sobres, i així pots configurar i guardar tot el que vulguis. A part que serà més assequible treballar-hi des de disc dur que no pas , des de el cd. Recorda que linux emplea molta RAM en el seu funcionament, pero molt poc hard disk.

    Escrit al 2006-12-28 15:23:32 per TherTux

  • Re: Catux a la Mercè 2004 mmm necesito dormir.... no que abans volia dir que empra mes RAM pero en canvi poc consum de cpu tot el contrari que fenêtres. jajaja aish adios voy a dormir PD: mmm ja podrieu posar aquesta secció editable i tal.. al menys per poder modificar en cas de cagada els comentaris.

    Escrit al 2006-12-28 15:24:09 per Anònim

Arxius