Arxius

Preus del domini .cat

Escrit al 2007-12-24 19:17:12 per Mecatxis

Fa temps que penso en registrar un domini propi per no haver d'anar mudant el blog amunt i avall. I com que ara podem fer servir dominis 'cat' m'he posat a mirar preus. Aquí teniu el resultat d'un investigació.

Fa temps que penso en registrar un domini propi per no haver d'anar mudant el blog amunt i avall. I com que ara podem fer servir dominis 'cat' m'he posat a mirar preus. Aquí teniu el resultat d'un investigació.


http://www.active24.cat/


70€/any

Sense serveis extres.


http://www.arsys.es/


65€/any

Sense serveis extres.


http://www.dinahosting.com/


60€/any

Sense serveis extres


https://www.domainregistry.de/cat-domain.html


120€/any

Sense serveis extres


http://www.entorno.cat/


75€/any

Sense serveis extres


http://www.interdomain.es


70€/any

Sense serveis extres


http://www.nominalia.com/index.html?chglng=cat


75€/any


3 Email POP3/IMAP de 1GB

10GB de espai web

Web mail


http://www.variomedia.de


La pàgina està en alemany, però si no ho he traduït malament:

29€ d'alta i 4,95€ al mes


Hi ha alguns serveis extres, però com que no se alemany...


El preu no és precisament bo. Els dominis genèrics (.net, .info, ...) són molt més econòmics. Per exemple, a www.dinahosting.com podria registrar un .info per 9€ l'any. En definitiva, que posaré el domini.cat a la categoria d'articles de luxe.

 

Jo no hi entenc gaire i tampoc és que hagi fet l'estudi amb gaire profunditat. Però com a apunt val, no? Si sabeu algun altre proveïdor que ho faci més econòmic, ho dieu!

Categories: Articles, Servidor


Comentaris

  • Espera\'t!! Hola! Espera\'t a sant jordi aveure si la fundació puntcat torna a treure alguna promoció!! Potser et sortirà per 30€ o una cosa així... jo el tinc a entorno.cat. Salut!

    Escrit al 2007-12-27 20:11:36 per Andreu Eines.cat

  • domini .ca Avui he llegit que el domini canadenc \".ca\" està a 15€, no és la millor opció però amb els preus que hi han...

    Escrit al 2007-12-27 21:56:55 per Pere

  • AccionsIndividuals Cap en Català i realment catalana, La fundació hauria de ajudar a les empreses en entrar en aquest mercat tan monopolitzat. Només caldria que rebaixessin la barrera d\'entrada en una informació i documentació +accessible i un procés de registre +senzill ó bé ajudar-nos amb algun cercle informatiu i formatiu. El .CT va ser negat per Govern central, llavors si ara q tenim el .cat encara anem al .org ó al .com malament. Nosaltres estem oberts a fer una cooperativa de serveis d\' Internet El que volguí q ho digui i junts podem entrar en el mercat de registre del .CAT

    Escrit al 2007-12-28 15:44:07 per telecoop.cat

  • i qui paga la festa ? del 23 d\'abril al 14 d\'octubre hi havia una promo al 50%. Es va anunciar al bloc de .cat Tot i que comparar preus del .cat amb preus del .com o .net, amb milions de dominis, és comparar peres i pomes. i el .es te\'l regalen perquè ja el pagues amb les teus impostos a l\'estat segur que a mida que el .cat creixi aniran baixant els preus

    Escrit al 2007-12-29 14:20:50 per perekullera

  • és massa car Jo com empresari tinc que mirar el millor per la meva empresa. M\'agradaria comprar un .cat però ja estic fart de pagar mes que ningú per demostrar la meva catalanitat. Tinc plana web en català i tot el demés però no em don la gana de pagar 70 € per una terminació que comparada amb el .com o d\'altres és caríssima. si volem ser competitius, no podem deixar de costat la questió del preu. Ho sento.

    Escrit al 2007-12-29 15:02:20 per Baldomer

  • Incomprensible Realment es incomprensible que valguin tant els dominis .cat Això fa que moltes empreses es decantin per altres LTD (.com .net o fins i tot .es) no valdria la pena intentar que el domini fos més assequible? Passarà com amb els .es? (o sigui, molt cars al principi i a nivell dels .com ara per ara) Qui n\'està traient profit i.. a costa de qui? En fi, massa preguntes sense respostes :P Jordi de Neurotic (neuroticweb.com/blog)

    Escrit al 2007-12-29 18:47:57 per Jordi de Neurotic

  • Ajudar a les empreses? Ho sento, però hi ha una cosa m\'ha indignat més que el preu: ajudar a les empreses? Francament, s\'ha de rebaixar molt a blocaires, particulars, ... i fins i tot regalar a associacions sense ànim de lucre o ONGs, però a les empreses?? Què signifiquen 100 € el primer any per una empresa (que al segon any es rebaixen a menys de la meitat)? Això són només les ganes!! És més, per molt que m\'indigni, ara mateix les empreses tenen ajudes en marxa per tenir una pàgina web .cat, ho podeu mirar a http://www.programa-new.es/Default.aspx?lang=ca on pel que sembla, algú de la Generalitat es va espavilar a possibilitat a les empreses que enlloc de tenir promoció només pel .es, puguin triar .cat o suposo que tots dos. A sobre de voler-lo més barat, pel que veig, ni s\'ho han mirat bé. Perdoneu l\'exaltació, però jo ara mateix tinc dos dominis i cap empresa, les meves ganes fan seguir a la meva butxaca, però comptant amb el meu pressupost reduït d\'estudiant/becari aconsegueixo mantenir-ho, no entenc com una empresa ha de fer el ploricó pel mateix. Que vagi bé!!

    Escrit al 2007-12-30 01:27:11 per Pep

  • és car però... Hola, Jo tinc dos .cat. Són més cars, i si fossin més econòmics potser en tindria algun més :-) . Bé, un és amb uns amics i l\'altre és familiar... En tot cas, els .cat són una mica especials. Recordo que el Benjamí Villoslada ho va dir en algun lloc recentment (no ho trobo) però bàsicament explicava que són dominis \"promocionats\" (ho sento, no recordo el nom). Bàsicament: no es poden comparar amb els dominis de tres lletres generals: cal un control a mà del contingut (normes de l\'ICANN, bàsicament). I a més a més, no és comparable amb els de dos lletres que ja tenen una infraestructura amortitzada de fa més anys. Les dues coses i l\'àmbit més restringit donen el preu més car. Sembla (no ho he fet) que si mirem altres dominis semblants a .cat (de la mateixa quinta, que siguin de temes concrets i no genèrics) el .cat és força econòmic :-) Esperem que baixin de preu! Carles

    Escrit al 2008-01-01 00:36:52 per Carles

Arxius