Arxius

Comentaris al kernel de Linux

Escrit al 2004-06-09 00:00:00 per whats_up

Les repeticions de males paraules en el codi font de GNU/Linux (-GNU) van en constant augment, segons queda demostrat en les estadístiques redactades per Durak.org. La paraula "fuck" és definitivament la més utilitzada en els comentaris fets pels desenvolupadors.
Les estadístiques presentades per Durak.org indiquen un increment formidable en l'ús de la paraula "crap" en les últimes versions del kernel, seguida por "shit" i "bastard". La paraula "crap" és utilitzada prop de 1.300 cops en la versió del Kernel 2.6.6, però només 600 vegades en la versió 2.4.6.
Linus Torvalds, ha expressat que "no ens preocupa l'ús de les paraules obscenes; però realment comencen a ocupar espai considerable en el kernel. Per tant suposo que haurem de revisar el tema."

Categories: Notícies, Últimes notícies


Comentaris

  • Enllaços i GNU/LInux Dos coses :-) Et refereixes al codi font de Linux, el Kernel? llavors sobra el GNU!!! XDDD Des que vas veure el Stallman GNU/poses GNU a GNU/arreu! I pots posar un enllaç a l'estudi? a Durak.org no ho trobo... Fins aviat!

    Escrit al 2006-12-26 00:22:44 per cpina

  • RE: Enllaços i GNU/LInux -Dons si que em refereixo al codi font del nucli, i ja se que no hauria de posar GNU, és més jo no ho vaig posar!, va ser el corrector de la notícia que ho va afegir (ja hi he parlat hi ho recoenix ). Potser si que desde la xerrada intento dir les coses més per el seu nom, és dolent? Serà que la xerrada amb l'Stallman no em va afectar tant?! -He actualitzat la notícia amb l'enllaç, però tot hi així aquí el teniu: http://www.durak.org/sean/pubs/kfc/ Sort!

    Escrit al 2006-12-26 00:23:39 per whats_up

  • Re: Re: Enllaços i GNU/LInux Un parell de coses... Una, fantàstic dir les coses pel seu nom, només que aquí no és GNU/Linux sinó Linux! (no és pas dolent! -ni he dit que ho sigui) Per altre banda, la Web aquesta fan la comparativa fins al Kernel 2.2.16, no fins el 2.6.6 ¿? o no ho sé veure, i he fet ara jo la búsqueda per crap: pinux:/usr/src/linux-2.6.5# rgrep -i "crap" *|wc -l 147 pinux:/usr/src/linux-2.6.5# Em sorprenc de lo pere-punyetes que estic avui, però vaja, 147 cops no són 1300 (és el Kernel 2.6.6, tot i que posi 2.6.5) Tot i que si en Torvalds ha dit això n'hi deuen haver més...

    Escrit al 2006-12-26 00:24:51 per cpina

  • Re: Re: Re: Enllaços i GNU/LIn -Jat dic que és culpa dels correctors... -Dons potser si q estas pinux-ponyetes...;P però tens raó. Jo tb les he contat i ni de conya hi han les que posa a la notícia. La notícia és treta quasi literalment de http://www.diarioti.com/gate/n.php?id=7087 Sembla que apartir d'ara hauré de comprobar l'autenticitat (si és possible) de les notícies que llegeixo si les vull penjar aquí. Aquest cop al no haber-ho fet, m'han caigut critiques personals i o em mola. Potser seria millor no penjar-ne? Menys mals de cap segur que tindria! Sort!

    Escrit al 2006-12-26 00:25:50 per whats_up

  • whats_up Home, si per que te diguen que no l'has encertat de ple o que hauries d'haver revisat abans la notícia abans de publicar-la, deixes d'escriure noves notícies no haurem guanyat res, ni tu ni la comunitat. El que pot ser, has de fer és aprendre de l'error, que per altra banda és molt comú entre els mitjans de comunicació, i segur que no hi ha cap periodiste que no li haja passat el que a tu amb aquest cas. Així que a seguir posant notícies, :-P

    Escrit al 2006-12-26 00:26:29 per Anònim

  • RE: whats_up Jejje, clar q en seguiré posant, simplement amb la "petita enraviada", volia fer adonar que no està bé fer critiques on es reflecteixin temes més personals. I ja t'aseguro que he après de l'error! ;) Sort!

    Escrit al 2006-12-26 00:27:01 per whats_up

Arxius