Arxius

Catux a Linux Format

Escrit al 2004-10-24 00:00:00 per baixominho

Acabo de comprar la "Linux Format" (www.linuxformat.co.uk) de Novembre de 2004 i veig que al DVD hi ha la Catux. És clar que segurament ja ho sabeu, però us ho dic perquè suposo que us farà gràcia.

L'enhorabona per la vostra feina.

Categories: Notícies, Últimes notícies


Comentaris

  • Re: Catux a Linux Format Ostres gràcies!! Jo personalment no ho sabia! I hi ha algun escrit a la revista? o "només" hi ha la Catux-USB dins el DVD? Intentaré aconseguir-la, la Linux Format en versió anglesa o hi ha versió castellana? On l'has comprat?

    Escrit al 2006-12-28 16:02:27 per cpina

  • Re: Catux a Linux Format No es mereixen. Només m'he pogut mirar per sobre la revista, però em fa l'efecte que, efectivamente, "només" hi ha la Catux i un parell de referències, a la descripció del DVD (p. 119, és un simples llistat de soft) i a l'índex (p.5, hi diu "Catux-USB Bootable and executable Linux USB distribution: get portable!"). Al DVD hi ha una secció de distros, amb la Catux, la Damn Small i la Mepis (al número anterior, sembla que hi havien ficat la Gentoo i ara volen deixar respirar el personal ;-) La revista l'he comprat a Viana do Castelo (em temo que et queda una mica lluny), una vila del nord de Portugal. Jo visc a Tui i hi vaig tot sovint, perquè tenen premsa internacional i és un autèntic plaer poder comprar-te la "Linux Pratique" (francesa), la mateixa "Linux Format" (anglesa) i alguna brasilera (aquestes arriben amb retard, això sí: l'última que tenen porta la Fedora 1). Paradoxalment, a Portugal hi ha poc moviment Linux (amb execepcions lloables, com la Paipix i la CaixaMágica).

    Escrit al 2006-12-28 16:03:08 per Anònim

Arxius