Arxius

Catux is not Catix

Escrit al 2004-09-26 00:00:00 per Sachiel

De la mateixa manera que la cèlebre frase "GNU is Not Unix", nosaltres hem d'aclarir que "Catux is Not Catix" :). Aquests dies que estem a la Festa de la Mercè, hem pogut contactar de manera més activa amb al gent "del carrer", l'usuari més novell de GNU/Linux, i hi ha molts que confonen Catux amb Catix.

Són coses completament diferents, nosaltres som una associació d'usuaris, i Catix és una distribució en català. Això si, a molta gent que ens demanava alguna distribució per començar li entregàvem uns CDs de Catix que teníem a mà, tot i aclarir-li la diferència.

Categories: Notícies, Últimes notícies


Comentaris

  • No és d'extranyar Hem de buscar la manera de tenir el nostro pròpi CD de distribució. Allà no hi havia ningú que donés suport tècnic a banda de nosaltres. Deixaven els CD's sobre la taula i... Au. Que s'espavilin! La veritat és que jo em sentia malament dient que s'emportessin aquella distribució per provar si els agradava, sabent que no acaba d'anar be. Podriem demanar una altra subvenció (o dedicar una part de la que tenim a fer 100 miniCD's i portar-los a imprimir amb una caràtula maca. Miraré si algú ens pot fer una mica de pressupost i ens animem.

    Escrit al 2006-12-28 15:25:48 per mecatxis

  • Ja, però... Jo tb preferiria per donar CDs amb la Catux-USB, però s'ha de tindre en compte que no és una distribució pensada per l'usuari novell. Per algú q comença és més fàcil un CD-Live de tota la vida, i de moment nosaltres no en fem d'aixó... de moment... XD

    Escrit al 2006-12-28 15:26:16 per Sachiel

  • doncs... per que començar la c A fi de comptes... ara ja teniu la catux-usb prou acabada, podrieu seguir ampliant mires, no? :PP

    Escrit al 2006-12-28 15:27:09 per laura

Arxius