Arxius

Cedega: O com jugar als jocs de Windows a GNU/Linux

Escrit al 2006-05-26 00:00:00 per Pinucset

Cedega és una aplicació que permet jugar a jocs només suportats a l'entorn Windows a GNU/Linux d'una manera molt fàcil i la majoria de vegades transparent.

Té una interfície anomenada Point2Play en la qual tot és molt fàcil, s'instal·len els jocs seleccionant el Setup.exe del CD del joc i s'executa fent clic a una icona que ell crea.

TransGaming (empresa que s'encarrega de Cedega) permet que els usuaris votin per escollir quin joc volen que sigui suportat i també ofereix servei tècnic.

Malauradament és una aplicació privativa i que s'ha de pagar una quota mensual de 5 euros, compilar de CVS (difícil) o baixar-se la demo (15 dies) per tal de poder-la usar.

Completament recomenable per jugar des de GNU/Linux.

Categories: Notícies, Últimes notícies


Comentaris

  • Re: Cedega: O com jugar als jo hola no entenc, es privativa i permet que te baixes el codi font del cvs? al cvs no hi ha el codi font? Privativa no implica codi tancat? potser no seria més aviat un programa open source de pagament? L'altra cosa, perque no poseu algun enllaç cap a la web de cedega? ja sabem tots buscar al google, pero si se parla sobre un tema es documenta una mica la noticia, no creieu? salutacions :PP

    Escrit al 2006-12-29 16:23:45 per Anònim

Arxius