Arxius

Dacco i QDacco

Escrit al 2005-09-25 00:00:00 per cpina

Fa uns dies, via el blog de Xavi Caballé (i notícia a Puntbarra) vaig descobrir el projecte Dacco, el qual és un projecte que permet tenir un diccionari català-anglès i anglès-català de forma totalment lliure (feta per la comunitat, sense basar-se en altres diccionaris, etc.)

Vaig trobar a faltar una eina per consultar les dades sense connexió (es podia fer amb PDF i amb Firefox). Així que vàrem començar a fer el QDacco, el qual és una interfície amb les Qt's (les llibreries gràfiques que utiltiza KDE), totalment funcional, tant per Linux com per Windows.

Aquí en podeu llegir la referència amb instruccions. Si teniu qualsevol problema, sugeriment, etc. us podeu posar en contacte amb mi (correu electrònic o deixeu un comentari aquí)

És, tal com es comenta a la notícia de Dacco, la versió 0.2. Hauria de ser funcional sense problema, però no ha estat (encara) ampliament provada.

Si algú està interessat en el projecte Dacco, hi ha una llista de correu on podeu participar per aportar-hi noves paraules, exemples, etc. La llista es pot trobar aquí, i un llistat de preguntes freqüents a aquesta pàgina.

Categories: Notícies, Últimes notícies


Comentaris

  • Sense comentaris
Arxius