Arxius

Disc dur Virtual amb Gmail

Escrit al 2005-04-02 00:00:00 per TherTux

Com ja sabeu ultimament el servidor de correu que s'esta fent molt popular es Gmail. Ofereix els seus serveis de servidor de correu amb una capacitat de 1Gb. I fins i tot, et dona la possibilitat de tindre 50 Gb distribuits en diferents contes de correu, clar que en principi el seu objectiu seria el de fer només marqueting amb les contes de 1GB a través dels seus propis clients i així promocionar el seu servei gratuïtament.

Doncs bé, navegant per internet he trobat la possibilitat de convertir el 1Gb de capacitat del teu correu en un disc dur virtual per l'ordinador. Resulta que un tal Richard Jones ha creat un script que ho fa. Inclús es podem instal·lar i executar programes des del disc dur virtual.

Si voleu consulta la web es aquesta: GmailFs
De totes maneres, suposo que la utilització d'aquest script pot estar en contra de la politica de privacitat del propi Gmail. Igualment, tot plegat ho he trobat interessant.

Categories: Notícies, Últimes notícies


Comentaris

  • actualment ofereixen 2 Gb I comenten a la seva web que volen acabar donant espai il·limitat.

    Escrit al 2006-12-29 00:57:27 per Anònim

  • Re: Disc dur Virtual amb Gmail ara mateix estan pujant de manera constant lespai ofert i han dit que volen arribar a espai ilimitat. nomes heu d'entrar a gmail.com y veure el contador despai disponible com va pujan per milesimes de Mb aixo de gmailFS es relativament vell pero esta be, encara que com dieu va en contra totalmente de la politica de gmail, y aquests van posar un sistema de bans per que no el fessim servir.

    Escrit al 2006-12-29 00:59:27 per Anònim

  • Re: Disc dur Virtual amb Gmail També comentar que segons el contracte, crec, que es reserven el dret a tancarte la conta sempre que no la utilitzis, unicament per al correu. http://barrapunto.com/article.pl?sid=04/08/29/223258 Crec que ho vaig llegir per aqui, algu que comentava lo del contracte.

    Escrit al 2006-12-29 01:00:03 per Anònim

Arxius