Arxius

GPL a les gasolineres Franceses (humor)

Escrit al 2006-02-13 00:00:00 per cpina

El meu germà (Pinucset) em passa aquesta foto. És d'una gasolinera a França, marca "GPL Premier"!

Junt amb els extintors Unix (s'en troben per aquí), i el detergent Linux (alemany) ja tenim un pack prou complert...

(el títol conté humor, no fos cas que algú es pensés que totes les gasolineres de França van amb programari GPL... i tingués una desil·lusió)

Categories: Notícies, Últimes notícies


Comentaris

  • Re: GPL a les gasolineres Fran Soc frances i pensaba que es deia igual en castella catala i frances pero depres de mirar a la wikipedia, he vist que el GPL frances("Gaz de pétrole liquéfié")es diu GLP ("Gas licuado del petróleo"). Llavors com es diu en catala...es diu com en castella GLP ? merci

    Escrit al 2006-12-29 16:06:24 per Anònim

  • Re: GPL a les gasolineres Fran Hola, GLP no es fa servir (no ho havia sentit mai). Vaig intentar buscar per Google la Web de GPL i em va semblar això que deies, que és "Gaz de pétrole liquéfié", però vaig buscar més i no ho vaig trobar. Normalment diem "gasolinera" (de gasolina). De fet són gasolineres, tot i que també hi hagi diesel o gasoil. Així que GPL vol dir "gasolina"? Encantat que ens llegeixi també un francès!

    Escrit al 2006-12-29 16:07:05 per cpina

  • Re: GPL a les gasolineres Fran Hola! No crec que es la mateixa cosa que la gasolina perque la gasolina es un liquid i que el "GLP" es un gas. Pots mirar la definició en castella de la wikipedia http://es.wikipedia.org/wiki/GLP De tota manera mo es molt important, em falta moltes cosas per aprendre en catala :-) anims per el sitio web!

    Escrit al 2006-12-29 16:08:00 per Xavier

Arxius