Arxius

Impressions sobre la conferència

Escrit al 2004-05-02 00:00:00 per seoman

Ahir, dia 1 de maig, alguns membres de Catux, vam assistir a la conferència que va realitzar Richard Stallman a Mataró sobre el perill de les patents de programari. A mode d'opinió personal, dir que em va semblar molt interessant tot el que va explicar. Va saber explicar d'una manera molt clara els problemes que comportaria el fet d'implantar el sistema de patents a Europa.

La conferència es va fer força amena, a part de perquè el que deia era molt interessant, gràcies a les bromes o comentaris que feia.

Un cop acabada la conferència i el torn de preguntes, vam intentar regalar-li una samarreta de l'assossiació. Dic intentar, ja que no la va acceptar. Pels que no tingueu una samarreta de l'assossiació (podeu demanar-ne una al correu electrònic de contacte) a la part de darrera hi ha la frase "The Linux re-evolution". Ens va dir que no estava bé atorgar-li tota la feina a una sola part, menyspreuant a GNU, ja que el correcte seria ficar "The GNU/Linux re-evolution", cosa que esperem poder arreglar en futures noves edicions de la samarreta. Tot i això, es va comprometre a quedar-se'n una tan bon punt solucionéssim l'error ^^.

En general, em va semblar una molt bona experiència.

Categories: Notícies, Últimes notícies


Comentaris

  • Dessastre... Quin dessastre mare meva..., la gent flipava amb nosaltres, ara..., això ens va permetre poder parlar força estona amb ell, a més, quan ell va marxar, va passar per alla on estavem nosaltres, i es va apropar per despedir-se!. En tot moment, vaig "flipar" de la manera que es prenia la situació, sempre responent-nos d'una manera tant educada i humil.. Un gran home l'Stallman!

    Escrit al 2006-12-25 23:14:39 per whats_up

  • Dessastre... Tot i la vergonya inicial, com diu en whats_up, va valer molt la pena fer-ho. Aquesta experiència m'ha servit, per valorar encara més el tractar les coses per el seu nom. I crec que hauriem de ser una mica concients respecte aquest tema. Podriem començar per canviar el de la pagina i possar GNU/Linux =P.

    Escrit al 2006-12-25 23:15:16 per seoman

Arxius