Arxius

Ja ha sortit la nova Ubuntu!

Escrit al 2007-04-19 16:51:21 per franhp

Si ja vam mencionar la Festa Feisty , avui cal mencionar doncs la sortida de la nova versió de Ubuntu, la Ubuntu Feisty Fawn 7.04. Hi ha tanta gent esperant que fins i tot la pàgina de ubuntu està saturada.

Aquesta nova versió inclou un kernel 2.6.20, Gnome 2.18, Openoffice 2.2.0, etc. També cal mencionar que Totem és capaç de detectar quins códecs et falten i instal·lar-los, simplificant així la tasca més díficil que els usuaris trobaven en versions anteriors.

És tan simple d'instal·lar i fer anar que jo (que la primera cosa que faig en arrancar és obrir una consola) encara no he tingut cap necessitat de obrir una terminal. La instal·lació m'ha deixat un sistema llest per triomfar i a sobre he pogut instal·lar els controladors d'nvidia senzillament amb un assistent que està a Sistema -> Administrador -> Gestor de controladors restringits. Gràcies a això, he pogut disposar de efectes tridimensionals al meu escriptori en un tres i no res, encara que no funcionaven del tot bé al meu ordinador, suposu que hauré de fer certes modificacions a la configuració de Xorg 7.2 !

Sens dubte una distribució que mereix la pena per la seva facilitat de cara a l'usuari final.

 

Podeu aconseguir la vostre còpia a:  http://releases.ubuntu.com/feisty/

Categories: Notícies, Últimes notícies


Comentaris

  • Funcionant Hola. Jo la vaig instal·lar en versió beta fa com un mes. Instalada en el portatil tot funciona correctament. Realment una bona versió, que apropa cada cop més als escriptoris.

    Escrit al 2007-04-21 21:08:33 per canetenc

Arxius