Arxius

Jornada de Programari Lliure a Ripoll

Escrit al 2005-09-11 00:00:00 per cpina

El Dissabte vinent, dia 17 de Setembre, s'organitza a Ripoll una Jornada de Programari Lliure. Conté debats, tallers, taules rodones, etc.

Qui estigui interessat a conèixer el món de Linux i programari lliure, amb temes introductoris o més avançats, pot assistir-hi que segur que en treurà alguna cosa de profit.

També, si algú té un amic o amiga interessat en aquest món: envia-li la plana Web, hi pot estar interessat i no saber-ho!

En algunes activitats Catux hi participarà, així que també podeu veure'ns.

Categories: Notícies, Últimes notícies


Comentaris

  • Re: Jornada de treball program La veritat és que la idea és interessant, però crec que no disposem de prou ample de banda com per montar un servei d'streaming com aquest, amb audio i video simultanis. Tingues en compte que estem utilitzant una ADLS compartida, que ens cedeix l'academia FORMA'T de manera gratuita, no disposem de conexió propia a gran velocitat ni res d'aixó. EL que si que podriem fer potser és, amb una webcam, mostrar algunes estones de les quedades dels diumenges en temps real (sense so), més que res com a curiositat, com fan en algunes webs que ensenyen les oficines mentres treballen.

    Escrit al 2006-12-28 15:36:33 per Sachiel

Arxius