Arxius

Jornades de Programari Lliure: el programa

Escrit al 2007-06-30 10:20:07 per cpina

Dimecres vinent ja comencen les VI Jornades de Programari Lliure , a Girona.

 

A la web podeu trobar més informació. I ja hi ha el programa provisional.

 

Ull! cal inscriure's a les Jornades!

 

Copio-enganxo un missatge informatiu:

-------------------

 Aquesta VI edició que, com ja deveu saber, serà hostatjada per la Universitat de Girona, es presenta curulla d'actes que ens sembla que seran del vostre màxim interès. Ens visiten alguns dels desenvolupadors de Facturalux <http://www.infosial.com/> i de Bulmagés <http://bulmages.bulma.net/01index.php>, ambdues aplicacions lliures que podríem classificar-les com ERP. També, com a convidat estrella serà entre nosaltres Alexander Limi <http://limi.net/>, creador de Plone <http://plone.org>, expert en usabilitat i actualment treballador a Google.

 

Fabian Franz, líder del projecte FreeNX <http://freenx.berlios.de/>, també estarà entre nosaltres. Martin ichlmayr <http://www.cyrius.com/>, ex-líder de GNU/Debian i actualment dedicat a la investigació, ens vindrà a explicar els darrers resultats sobre al problemàtica del release management en projectes de programari lliure.

 

També, com és tradició a les JPL, us hem preparat diversos tutorials entre els que en destaca un dedicat a la veu sobre IP.

 

Altres actes farceixen les JPL: la presentació pública de la nova versió de LinKat <http://linkat.xtec.cat>, una taula rodona d'alta tensió que debatrà sobre els impediments que hi ha a l'administració per adoptar programari lliure, les jornades KDE i Ubuntu i molt especialment les 15 comunicacions que any darrera any augmenten la qualitat. Durant aquestes Jornades també ens acompanyarà un sprint de Plone: alguns dels desenvolupadors més importants del projecte seran a Girona treballant per millorar les capacitats multilíngües del producte. És una ocasió
magnífica per contactar amb ells.

------------------- 

 

Categories: Notícies, Últimes notícies


Comentaris

  • Sense comentaris
Arxius