Arxius

Jornades de Programari Lliure

Escrit al 2004-06-26 00:00:00 per cpina

Els dies del 7 al 10 de juliol (de dimecres a dissabte), es fan les III Jornades de Programari Lliure.

Des de Catux presentem una nova distribució: Catux-USB. Aquesta està preparada per executar-se des d'un dispositiu de memòria USB. Basada amb Damn Small i Flonix però amb importants novetats. Si en voleu saber més, la ponència és el dissabte 10 a les 10 del matí.

També farem un taller de Wireless: explicarem com hem muntat el nostre Punt d'Accés amb Linux, nocions de Wireless, farem algunes proves i algunes paraules sobre seguretat Wireless. Falta confirmació però en principi serà el dimecres dia 7.

A més a més, qui vulgui podrà comprar les samarretes de Catux durant les jornades. No sabem si de forma permanent però en tot cas si en voleu us acosteu a alguns dels que en portem i ja us direm com aconseguir-les :-)

I per últim però no menys important, a les jornades hi haurà en Ian Murdock (el fundador de debIAN), Martin Michlmayr (líder electe de Debian actualment), Xavier de Blas (amb el seu LinuxShow), gent de Bulma explicant què és BulmaGES, tallers interessants de Gimp i Blender, desenvolupament amb KDE, traducció d'aplicacions, etc.
Aquí teniu el programa de les jornades.

Categories: Notícies, Últimes notícies


Comentaris

  • ¿Es pot descarregar? Hola Fent una ullada a les xerrades he trobat la vostra sobre catux-usb i m'ha semblat que pot ser molt interessant. No sé si hi podré asistir (el finde estic fora) però m'agradaria saber si ja es pot descarregar. He trobat el vostre Wiki i catux.org/catux-usb , però no trobo enlloc manera de descarregar alguna imatge de la distro.. Merci

    Escrit al 2006-12-26 01:11:30 per Pope

  • Encara no La presnetació "oficial" de la Catux-USB serà a les jornades, i fins llavors no es distribuirà de cap manera. A partir de llavors es podrà descarregar gratuitament de la nostra web, ja posarem alguna noticia al respecte.

    Escrit al 2006-12-26 01:12:37 per Sachiel

  • Queda una setmana :-) Encara no l'hem pujat a cap FTP, ho farem durant la setmana. A més a més per les Jornades es demana que siguin coses "inèdites" per això de moment no hi és. Pope: ets en Jordi que penso que ets? (CPI?) o m'equivoco de nom?

    Escrit al 2006-12-26 01:13:29 per Anònim

  • Ian Murdock El Ian Murdock aquest és el mateix que utilitza el powerpoint i el windows XP per fer les presentacions de progamari lliure ?

    Escrit al 2006-12-26 01:14:17 per Anònim

Arxius