Arxius

La tecnologia en els processadors

Escrit al 2004-10-18 00:00:00 per whats_up

A la trobada habitual de cada diumenge, va sortir el tema de la diferència dels processadors mobile, els portatils centrino, etc. Vaig comentar les diferències com vaig poder, i em va picar una mica la curiositat :P.

He trobat dos articles que intenten explicar una mica les diferències, problemes, avantatges, etc de tot el què envolta aquest tema.

Realment molt interessant!

PD: No serà que la pcmcia té un pin "xungo" i per això arrodoneix l'identificador del fabricant i queda un valor parell? O_o

Categories: Notícies, Últimes notícies


Comentaris

  • Re: La tecnologia en els proce Er... no associo el comentari de la pcmcia amb la resta de la noticia. :\

    Escrit al 2006-12-28 15:53:47 per Sachiel

  • Re: La tecnologia en els proce jo tampoc xD

    Escrit al 2006-12-28 15:54:27 per Anònim

  • Re: La tecnologia en els proce Perdoneu, sempre m'en vaig per les branques... , resulta q m'havia passat tot el cap de setmana intentant configurar la pcmcia dl meu nou portatil sense exit i amb molta desesperació per l'estrany problema q donava, i ahir a catux, el pinux va dir una possible teoria del q passava. Un resum ràpid dl q va dir seria q podria ser q si una pota d la pcmcia no anava, llavors tots els identificadors d hardware de les pcmcia q poses al portatil si eren imparells, podria ser q es mostresin malament (s'arrodonisin a un num. parell a causa d la pota xunga), semblava una anada d'olla brutal, ho miro, i resulta q hi havia una pota torta!!!! El tiu es va quedar amb tothom :P Jo a la nit i per l'emoció, no em vaig poder estar d comentar-ho ;) Sort!

    Escrit al 2006-12-28 15:55:06 per whats_up

  • La teoria del pin a la secció humor en teniu el relat en versió extensa, segons el meu punt de vista i segons el que recordo avui dia, si m'he equivocat en alguna cosa el modifiqueu XDDD

    Escrit al 2006-12-28 15:55:49 per franhp

Arxius