Arxius

La teoria del Pin

Escrit al 2004-10-20 00:00:00 per franhp

En aquest petit fragment intentaré explicar la situació viscuda a la reunió del dia 17 d’octubre, en la que el nostre nou “rappel” o "merlin" va descobrir el que cap ment normal hagués sigut capaç de descobrir.
Aquell dia va arribar en whats_up a la reunió, com sempre (espero), exposant el seu greu problema, aparentment res, ja que es tractava d’un simple número que adquiria un altre valor sense cap raó. Aquest problema va fer que tota l’associació es posés a admirar el portàtil nou d’en what’s, ostres .... vull dir el problema.
Ell havia provat molts i molts kernels, havia modificat el driver, havia provat la targeta en diferents ordinadors i funcionava, però la qüestió és que la targeta no li funcionava al seu ordinador i ell només trobava el problema amb el número, que no li detectava la marca.
Fins que va arribar en Pinux, tot poderós, va observar durant uns moments, la manera en com aquell senyor treia targetes de xarxa d’un estoig a raig. Va quedar pensant (no sé si en comprar targetes de xarxa per fer-ne col•lecció, o bé en solucionar el problema) mentre restava observant la pantalla...
Tots estàvem desesperats i ell va articular les seves paraules màgiques ... per el poder que m’ha sigut concedit, en nom de Merlin, faré que aquesta targeta torni a funcionar....(evidentment no va funcionar) així que va utilitzar-ne un altre.
Segons sembla totes les targetes que hem provat tenien un valor senar... menys la targeta en qüestió que tenia un valor senar, és a dir parell, ja m’heu entès... podria ser que fos un pin que no hi toca i per això aquesta no funcionava correctament.
Tot el món se’l va quedar mirant, perplexos, impassibles, doncs deia tonteries...
Vam tornar a comprovar tots els nombres, la seva teoria començava a ser certa, tot el món va començar a apartar-se d’en Pinux (pot ser la cosa aquesta que tenia s’enganxava) i tot d’una en what’s va agafar el mòbil a mode llanterna i va començar a mirar al slot i ............. era cert!!!!!!!!, hi havia un pin torçat!!!!! En Pinux és deixeble d’en Rappel!!!
La cosa va acabar bé, el pin va poder ser arreglat i a partir d’aquell dia la targeta va funcionar.

Whats_up : va seguir amb la seva carrera d’informàtic amb el seu nou i flamant portàtil amb capacitat de targetes pcmcia.

Portàtil d’en whats_up: se li va desenganxar l’enganxina aquella rosa i per fi va aconseguir destapar el seu gran NOTEBOOK, ara és més atractiu per a la resta de portàtils de Catux.

El pin del portàtil d’en whats_up: va mantenir-se en bona posició fins a la fi dels seus dies, va ser demostrada una agressió per part dels altres pins, ja que era l’últim!

Pinux: va abandonar la informàtica i ara llegeix mans a la rambla, mitjançant un nou mètode, el qual consisteix a veure si te els dits parell o senars i d’aquesta manera poder diagnosticar si els pins del cap els hi toquen.

Merlin: va deixar l’ofici d’endeví, ja que el seu deixeble (Pinux) el va superar!

Gràcies per llegir!!!

Categories: Articles, Resums setmanals


Comentaris

  • Re: La teoria del Pin Que consti q a Catux tb hi ha gent normal :P Tot i modificar una mica la realitat, el resultat és q ara va de COÑA i per sort no vaig haber d'enviar-lo :)

    Escrit al 2006-12-28 15:58:57 per whats_up

  • Disculpes Tot s'ha de dir que no estava gaire atent, també s'ha de dir que la real no fa tanta gracia XP

    Escrit al 2006-12-28 16:00:22 per grap

  • Fantàstic! Un relat fantàstic! Quan pugui escriuré alguna cosa com a comentari també com a partir implicada :-)

    Escrit al 2006-12-28 16:01:08 per cpina

Arxius