Arxius

Linus Torvalds es passa a Ubuntu

Escrit al 2006-12-28 00:00:00 per franhp

Tal i com diu el titular, la notícia de que Linus Torvalds es passa a treballar per Canonical Ltd. ha commogut el nostre món. En declaracions al diari "The Times" ha afirmat que el famós astronauta sud-africà, Mark Shuttleworth, li ha ofert un sou molt millor que el que li oferia Transmeta, i que. a més a més, li ha ofert la possibilitat de poder tancar el codi del kernel de Linux sota la llicència CSL (Canonical Software License), la qual no permet la distribució del codi sota cap concepte.
Linus ha volgut expressar també que una comunitat basada en la GPL no te cap tipus de futur i que no és la única persona que pensa d'aquesta manera en el món del programari lliure, concretament ha dit: "entre la FSF i el Stallman aquest al front del moviment ... sense comentaris"
Així doncs, també es reafirmen els temors sobre el possible transformació de Ubuntu en el pròxim Windows, ja que ha robat tot el codi del món del programari lliure, incloent ara el kernel, i l'han transformat en un sistema operatiu totalment tancat.

A Barrapunto també se n'han fet ressó.

Categories: Notícies, Últimes notícies


Comentaris

  • Re: Linus Torvalds es passa a jajajajaj Boníssim!!! Fa un mes que tinc instal·lat kubuntu i quan he llegit la notícia, he flipat i ja he començat a mirar-me altres distros..... fins que he anat al "link" del barrapunto......i sorpresa!!! ajajajjjajajaja el cor mha baixat de pulsacions de cop!!! Esperem que mai sigui real aquest tipus de noticies Bones festes a tots!!!!!!!!!!!

    Escrit al 2006-12-29 17:08:03 per Anònim

Arxius