Arxius

Microsoft i pamflets de premsa: mentides?

Escrit al 2006-12-05 00:00:00 per cpina

Vagi per endavant que normalment no m'interessa massa què fa Microsoft. No em sol preocupar massa les "noves" (normalment per ells) característiques dels seus sistemes privants-de-llibertats (privatius). Però aquest cop ha anat una mica massa lluny; i crec que cal comentar què han dit i contrastar-ho mínimament.

He tret informació de la llista admpub de Softcatalà. Podeu llegir-ne més aquí.

---INICI DESINFORMACIÓ
Els mitjans sembla que no han contastrat massa el què diuen. Veure:
"Com que caldrà refer aplicacions això signifiquen 4000 llocs de treball a catalunya" (ho escriu en Joan Codina a la llista anteriorment dita)

A la Vanguardia també s'omplen la boca (al final hi ha comentaris sobre el PL).

A l'Avui, igual.
---FINAL DESINFORMACIÓ

DADES PER COMPARAR:
En Benjamí Villoslada escriu sobre el tema al seu blog. Veieu l'apunt.

En Jordi Mas ha enviat un correu prou interessant i amb dades. El deixo aquí (no està encara als arxius)

Sembla que cada cop la diuen més grosssa.

PD: el comentari m'ha recordat aquesta entrada del blog del Jordi Mas, recomanable llegir-ho. Va sobre el tema de Windows, català i altres falsetats que diuen que ens poden afectar (com a traductors, usuaris, etc. de PL en català; intentant posar sectors d'opinió en contra)

Categories: Notícies, Últimes notícies


Comentaris

  • Com des del començament Aquest és el seu model de negoci, i els estats els ho permeten. Per tot allò de la globalització. A fabor o en contra, però almenys s'enrecorden de la parla catalana -que no nomès Catalunya- y no fan tanta política des de sectors per sort llunyans -radicals-.

    Escrit al 2006-12-29 17:03:29 per Anònim

  • Re: Microsoft i pamflets de pr Hola, Anònim: a mi em sembla que s'enrecorden de la parla catalana només quan ho necessiten: quan el PL està anant a massa sectors, quan el català i el PL poden ser massa forts en altre sectors, etc. Recomanable aquesta entrada d'el blog d'en Jordi Mas: es veu una mica la projecció històrica i més coses no verdaderes que sembla que diuen...

    Escrit al 2006-12-29 17:04:02 per cpina

Arxius