Arxius

No hi haurà branca 2.7 de Linux?

Escrit al 2004-07-23 00:00:00 per whats_up

Tret de puntbarra:

Comenten a Slashdot que a la quarta cimera anual de desenvolupadors del nucli han decidit de no crear una branca 2.7 en un futur immediat, sinó que es treballarà directament sobre la branca estable, la 2.6, on es podrien aplicar pegats que afegissin o eliminessin característiques (i no tant una política d'afegir suport per nous dispositius o corregir errors).

Cal recordar que tradicionalment, les versions amb el segon nombre senar (per exemple 2.3 o 2.5) eren les considerades de desenvolupament, que després esdevenien estables (2.4, 2.6...).

A Slashdot hi ha discussió pel fet que en l'article original de KernelTrap es comenta que la visió d'Andrew Morton (mantenidor de la branca 2.6) és que el nucli 2.6 serà el més ràpid i amb més característiques, però no necessàriament el més estable, que aquesta estabilització la realitzaran les distribucions (afegint també que això era de facto el que succeïa ara).

Hi ha gent doncs que pensa que això perjudica les distribucions independents, sense capacitat per realitzar aquesta estabilització. Hi ha qui diu que en el fons no canvia res, que el passa és que el nucli estava massa verd per esdevenir estable (2.5->2.6) i que en el fons això vol dir que ara es concentren una mica a estabilitzar-lo... Hi ha qui diu que les distribucions agafaran una versió (per exemple 2.6.7) i es dedicaran a estabilitzar-la, però potser costarà una mica compartir aquests pegats... O, simplement, que es pretén que les millores arribin més ràpidament al nucli final: que evolucioni de mica a mica i no fent salts.

Categories: Notícies, Últimes notícies


Comentaris

  • Sense comentaris
Arxius