Arxius

Openoffice portable i en català!

Escrit al 2006-04-14 00:00:00 per franhp

Com bé sabreu, existeix una versió portable de la suite ofimàtica OpenOffice.org, una versió de la nostra suite preferida que es pot portar dins el nostre pendrive i utilitzar-la en qualsevol ordinador.

El problema que tenim és que està en anglès, peró aixó té fàcil solució: El primer que hem de descarregar és el paquet d'idioma proporcionat per softcatalà.

Aquest paquet l'hem de descomprimir a qualsevol lloc (fent doble clic, no s'ha d'utilitzar cap decompressor), per exemple al nostre escriptori.

Després de descomprimir, s'iniciarà un altre instal·lador dels paquets d'idioma (si no és així, executeu setup.exe al directori que acabeu de
descomprimir) i en aquest pas haurem de seleccionar el directori on tenim el nostre openoffice portable, en el meu cas va ser H:/PortableOpenoffice/openoffice/ (cal remarcar que si posem el directori encertat, el programa ens dirà que ha detectat una versió d'openoffice).

Quan acabem el procés d'instal·lació, tindrem el nostre Openoffice portable en català.

Si voleu instal·lar el diccionari de català consulteu aquest article, l'informació necessària esta situada al final del document.

Categories: Notícies, Últimes notícies


Comentaris

  • Hauriau de deixar el links per descarregar el programa y el paquet en catala. Gracies.

    Escrit al 2012-12-19 18:58:08 per Jaume Guerrero Centeno

Arxius