Arxius

Petició per OpenDocument a sistemes privatius

Escrit al 2006-04-05 00:00:00 per cpina

Tal es comenta en el blog d'en Benjamí Villoslada hi ha en actiu una petició per tal de tenir OpenDocument a sistemes privatius de Microsoft.

Tot i no ser usuaris de la suite ofimàtica de Microsoft (a favor d'OpenOffice, per exemple) és positiu que hi hagi força peticions ja que indica interés pels formats estàndards, i segur que si la suite de Microsoft ho suportés seria fàcil d'explicar (tot i que finalment ho fés de forma parcial o incompleta).

El format OpenDocument és un format estandaritzat, que OpenOffice ja suporta, KOffice també. OpenDocument, al ser un format obert, garanteix que qualsevol persona pot implementar programari per obrir, modificar, crear fitxers i no estar lligat a un proveïdor en concret, garantint-ne per tant l'accés a l'informació, etc.

Categories: Notícies, Últimes notícies


Comentaris

  • Re: Petició per OpenDocument a Tenint en compte que tot el que toca MS ho converteix en merda, (HTML sense anar més lluny), millor que no toquin res.

    Escrit al 2006-12-29 16:12:18 per Anònim

  • Re: Petició per OpenDocument a Sobre el comentari anterior... també ho he pensat. Però els hi dono el dubte... no sé si encertadament o no...

    Escrit al 2006-12-29 16:13:01 per cpina

Arxius