Arxius

Què passa si es posa un Pendrive a la rentadora?

Escrit al 2005-01-08 00:00:00 per cpina

Com alguns ja sabreu, un dels projectes de Catux és la Catux-USB, una distribució per utilitzar des d'un Pendrive sense instal·lar i de forma "normal" (actualització paquets, personalització, etc.)

A arrel d'això hi ha qui es demana quina resistència té un Pendrive.

Fa setmanes un component de Catux va posar (sense voler!) un Pendrive "sense marca coneguda" a dins la rentadora, i aquest va ser rentat (en calent, no va dir la temperatura), centrífugat i posteriorment a la secadora.

Doncs al acabar, el Pendrive no tan sols funcionava sinó que a més a més contenia totes les dades del començament!

A mi i crec que algú més li va sorprendre. Però jo no ho provaria amb els meus per allò que un sabi va dir un cop de "Nunca repitas un experimento que salió bien".

Per cert, us recordo que un Pendrive diuen que té una durada de 1.000.000 d'escriptures a la mateixa zona, que això són molts i molts anys de durada, i més tenint en compte el sistema de buffers/cache de Linux, etc.

Categories: Notícies, Últimes notícies


Comentaris

  • Re: Què passa si es posa un Pe yo tambien tengo la misma experiencia... y sobrevivió ;-

    Escrit al 2006-12-28 23:36:02 per Anònim

  • Re: Què passa si es posa un Pe Doncs el meu pendrive, tambe va passar per la rentadora. Vaig trigar bastant el provarlo, pero quan ho vaig fer, vaig veure que hi havia totes les dades intactes i que funcionava perfectament. La firma tambe esta intacta ^^.

    Escrit al 2006-12-28 23:36:38 per seoman

  • Re: Què passa si es posa un Pe Ostres anònim i seoman, em deixeu ben parat :-D jo pensava que no seria normal posar un Pendrive dins una rentadora i que quedés tot intacte i sembla que sí que és normal. De fet tampoc sé perquè havia pensat que no, una impresió... però va bé saber-ho!

    Escrit al 2006-12-28 23:37:31 per cpina

Arxius