Arxius

Resum Game Party III

Escrit al 2006-04-16 00:00:00 per Pinucset

Estem aquí en plena Game Party per explicar el que hem estat fent, penjarem les fotos més tard per motius tècnics.

Hem estat el Pinucset, el Grap, el Mario a temps complet, el Pinux de 20:00 a 1:00 i el Toni; que ha estat una estona per la tarda i unes tres hores per la nit, fins a les 5 que ha marxat perquè demà (avui) s'havia de llevar d'hora...

Durant tot aquest temps hem pogut fer moltíssimes coses!:

Hem jugat al Mame amb mandos que ha dut el Mario al projector(al Pang, Street Fighter) i molts més jocs que ens han recordat les antigues recreatives.

Hem pogut disfrutar de les ja gairebé oblidades Game Boys Color, on el Mario i el Pinux s'han donat uns vicis al Tetris impressionants (amb cable, uns versus).

Hem fet moltes partides a la Nintendo i a la Super Nintendo que ha dut el Pinux, amb els seus mandos originals i els seus mítics jocs (Street Fighter, Mario Bros, motos...).

Després d'això hem anat a buscar uns altaveus i unes pizzes al Telepizza per sopar.

A continuació hem mirat una peli al projector (Constatine), de exorcistes, dimonis i tal.

Després de la pel·lícula ens hem estat intercanviant uns fitxers i a continuació, ben entrada la nit, de 4 a 5; el Pinucset, el Mario, el Grap i el Toni hem estat jugant a l'Enemy Territory als nostres ordinadors, primer en local i després en un servidor públic.

Un cop ens hem cansat de l' Enemy Territory hem estat jugant a un Deatmach al Quake III en xarxa local.

Quan per allà les 6 ja estavem cansats dels jocs hem anat al projector on hem mirat un parell d'episodis dels Simpsons que el Pinucset ha dut.

Però tot això no s'acaba, ara estem probant uns jocs a Linux i encara ens queda molt fins a les 11, que ens despedirem i recollirem tot!

Ja s'ha acabat la GameParty i ja hem pujat les fotos a la galeria, que podeu veure aquí

Categories: Notícies, Últimes notícies


Comentaris

  • Re: Resum Game Party III Em fa ràbia no poder haver vingut!

    Escrit al 2006-12-29 16:15:45 per Anònim

  • Re: Resum Game Party III La pròxima que es faci, quasi si és amb tants jocs de l'època, es diu "Game[Retro] Party" :-) Ja direu quins jocs veu provar per Linux...

    Escrit al 2006-12-29 16:17:15 per cpina

Arxius