Arxius

Resum V Jornades PL

Escrit al 2006-07-13 00:00:00 per Pinucset

Uns dies acabades les V Jornades de PL on va assistir Catux fem un resum perquè sapigueu com van anar.

Les Jornades van ser a l'UPC de Barcelonai amb més de 110 assistents van ser tot un èxit; amb múltiples conferències, xerrades i tallers algunes activitats organitzades per Catux.

Nosaltres vam organitzar un taller d'introducció a GNU/Linux, on pel que es veu la gent va marxar molt contenta després d'instal·lar i familiaritzar-se amb un entorn d'Ubuntu GNU/Linux. Aquests tallers els considerem molt interessants perquè d'aquí 5 anys aquesta gent vagi als tallers més avançats. Hem de fer cantera!

També vem fer una visualització del DVD lliure Elephants Dreams, sorgit del projecte Orange, on dos membres de Catux, un dissenyador gràfic professional i el traductor del DVD en català van explicar moltes coses de Blender i del DVD.

Alhora vem fer la mítica xerrada amb els Postits! On Mompó va fer veure a nous usuaris l'importància de la llibertat en el programari.

Pinux, per la seva part, va fer un taller de PyQt.

Però no només erem nosaltres, també hi van haber moltíssimes conferències de Plone, creació de paquets Debian, van venir els creadors de Menéame, una taula rodona sobre l'importància del programari lliure, Mono, Guifibages i Guifi.net, DRM, Moodle i moltíssimes coses més que es farien eternes d'enumerar.

Bé, espero que els que heu vingut hagueu disfrutat i els que no us veiem l'any vinent!!!

Categories: Notícies, Últimes notícies


Comentaris

  • Sense comentaris
Arxius