Arxius

Tinc una idea!!!!!

Escrit al 2004-07-23 00:00:00 per franhp

Encara que sóc nou aquí, m'agradaria aportar una idea (no de gaires llumetes i molt avançada). Resulta que l'any que vé també hi haurà campus-party a València (com tots els anys), on si malament no recordo hi deu haver una secció Linux.
Podríem fer el viatge tots plegats!!!
Per poc mes de 30 € (o menys amb el carnet jove) es pot agafar un Talgo a València i des d'allà anar directament a la campus-party (si hi ha places).
Aquesta és la web, si la proposta agrada, ja us podeu registrar!!
http://www.campus-party.org

PD: No podré començar a venir a les reunions fins al setembre ja que marxo el mes que vé a San Francisco, USA (a prop de la casa d'en Linus!!!)

Categories: Notícies, Últimes notícies


Comentaris

  • Doncs jo ja anava a anar-hi aquest any, però al final no vaig poder. És molt bona idea, a veure si ens animem uns quants ^^

    Escrit al 2006-12-28 12:39:51 per Anònim

  • Passa un dia per Catux!! No se si estàs molt lluny de Sant Joan de Vilatorrada, però aviam si et pases algun dia!, i el mateix dic a la resta de la gent!! Sort, us hi esperem!

    Escrit al 2006-12-28 12:40:41 per whats_up

  • Doncs jo... Jo demà passat ja hi vaig :-) Si algú hi va que avisi :-)

    Escrit al 2006-12-28 12:41:22 per cpina

  • ... en aquest moments visc a Monistrol de Montserrat, soc jove i no tinc cap tipus de carnet de conducció, per tant arribar encara es dificl. l'any k ve potser vaig a viure a manresa, per tant estare mes a prop, agafare l'autobus o algo semblant i podre anar. Calentare al meu pare sino XDD Igualment el mes d'agost i la mini-party son impossible a causa de un viatge per aprendre angles als USA (san francisco) probare d'anar a silicon valley, si mi porta la family :p a més a més encara he d'instalarme linux. no puc sobrevivir amb el knoppix sense internet XDDD. tinc els cdds de fedora core, crec kels probare i deixare el mandrake!!! XDD dessitjeume sort! dw fins la proxima

    Escrit al 2006-12-28 12:41:50 per grap

  • per cert mu he deixat a l'anterior post, estic fent el treball de recerca i adivineu el titol!! LiNuX vs. WiNDoWs -- La competició per dominar el món! (la segona part es opcional!!) oi k m'ajudareu?! gracies, fins al setembre gracies a toots PD: Oi k no pasa res, k faci el batx. humanístic?

    Escrit al 2006-12-28 12:42:20 per grap

  • Ningu és perfecte... Humanístic?? :S Suposo que tothom comet errors en aquest món... ;) Sort!

    Escrit al 2006-12-28 12:42:57 per whats_up

Arxius