Arxius

Tourus-troper: un mata marcians en un tunel

Escrit al 2007-11-17 19:47:24 per Mecatxis

Un nou article de Deb a Day traduït a la web de Catux: Tourus-troper: un mata marcians en un tunel

Publicat per Vincent Fourmond el 4 de novembre del 2007 a http://debaday.debian.net sota llicència Open Publication License

 

Torus-trooper és un mata marcians molt xulo en l'entorn del que podríem anomenar un túnel espacial. Conduïu una mena de nau o de cotxe que s'aguanta a les parets del tunel, i dispara als enemics. El joc és força original per diversos motius:

 

    •  - No teniu vides ni energia. Teniu un temps límitat dins el túnel. Cada cop que mateu algun enemic (dels grossos), guanyeu 15, 30 o 45 segons. Cada cop que et toca un tret enemic i explota la teva nau, perds 15 segons.

    •  - A més de disparar, pots fer un mena de descàrregues prement la tecla x. Quan llances la descàrrega, avança davant teu, destruint les naus enemigues i absorbint els trets enemics – aquests darrers donen una quantitat significant de punts. Però recordeu: crear les descàrregues redueix la teva velocitat considerablement.

  •  - Te un ritme trepidant, força més ràpid de qualsevol cosa que hagi vist abans, i amb un disseny innovador.


  •  - M'encanta la idea del túnel!


torus-trooper menu

Quan comenceu el joc, podeu fer-ho en mode de pantalla completa (que et fa entrar més en el joc) amb la opció -fullscreen. A continuació apareix un menú on pots escollir el nivell i començar a jugar amb la tecla de disparar. També podeu veure la vostra darrera partida amb la tecla alt.


Un cop dins el joc, fan falta poques tecles: fletxes, o wasd pel moviment i l'acceleració; z per disparar i x per les descàrregues. esc tanca el joc i p el posarà en pausa, lògicament.

 

Algunes captures de pantalla

torus-trooper in play torus-trooper in play torus-trooper in play

Torus-trooper està disponible a Debian testing, però encara no ha entrat a Ubuntu.

Categories: Notícies, Últimes notícies


Comentaris

  • Sense comentaris
Arxius