Arxius

Traducció del nucli Linux

Escrit al 2004-12-14 00:00:00 per whats_up

Acabo de descobrir un projecte molt nou i molt interessant. Es tracta de The linux kernel translation project, que com el seu nom indica és un projecte que està traduint tot el què apareix al nucli, ja siguin els propis missatges, o la mateixa documentació que inclou cada opció.

Sembla un projecte força actiu, que sense dubte ajudarà a molta gent a perdre la por a compilar-se el kernel, al entendre cadasquna de les opcions incloses.

Una bona característica del projecte és que una vegada aplicat el patch, ell sol autodetectarà l'idioma usat al sistema, i serà usat a partir de llavors per el nucli.

Una molt bona feina :)

Categories: Notícies, Últimes notícies


Comentaris

  • Re: Traducció del nucli Linux MMMmmm... la gent que té por a compilar el Kernel esperem que no l'hagi de compilar... les "flower distros" (tal com deien a Bulma, no sé si algun lloc més) normalment no s'hauria de compilar aquest. Vull dir que no hi ha massa motiu en una distro "fàcil d'usar" normalment per compilar el Kernel... Però sí, sempre s'agraeix :-)

    Escrit al 2006-12-28 16:40:40 per Anònim

  • Re: Traducció del nucli Linux Coi, jo utilitzo Mandrake i em recompilo el nucli i altres paquets. Clar que si vull no em cal recompilar res, ja estan compilats per a 586 i es nota la millora respecte als compilats per a 386. Respecte al tema de traduir el nucli dons penso que es una perdua de temps, si un no és capaç d'entendre el que diu en anglès que es dediqui a una altra cosa (hi ha diccionaris).

    Escrit al 2006-12-28 16:41:16 per Anònim

  • L'ajuda i alguns fitxers ja ho Està aquí: Ara em posaré en contacte amb els que fan lo del català a veure si els interesa. Gràcies per la notícia.

    Escrit al 2006-12-28 16:42:03 per Anònim

Arxius