Arxius

Ubuntu i Mark Shuttleworth

Escrit al 2004-09-20 00:00:00 per whats_up

Avui estava comentant a la gent de Catux que havia començat a fer servir una nova distribució la qual m'havia sorprès força, s'anomena Ubuntu.

La sorpresa ha estat més gran quan fa 5 minuts he llegit que el multimilionari Mark Shuttleworth havia decidit invertir part de la seva fortuna en el desenvolupament de GNU/Linux. Segons diu la notícia, es va decidir a donar suport per a desenvolupar per 4 bandes:

1. Ubuntu. Un sistema operatiu (basat en Debian)

2. Soyuz. Una plataforma que faciliti la tasca d'afegir paquets de programari lliure, i una cosa semblant al gforge.

3. Malone. Un complex sistema de rastreig d'errors.

4. Rosetta. Una eina per aconseguir una millor assistència a l'hora de traduir aplicacions.

Fascinant :)

Categories: Notícies, Últimes notícies


Comentaris

  • Jo també l'he vist Hola, Abans que arribessis ho he comentat als que hi erem. Ara fa unes hores que ja l'he baixat, a veure si tinc temps i demà al matí o a la nit la provo i dic què tal és. Fa bona pinta, sembla una Debian de base amb els paquets actualitzats i amb una versió cada 6 mesos, pot ser la solució per recomanar una Debian als que s'inicien. Demà més :-)

    Escrit al 2006-12-28 15:14:05 per cpina

  • RE: Jo també l'he vist Una d les coses q em dona més bon rotllo és q aquest tiu ha agafat 32 dels millors programadors dl panorama dl software lliure per a desenvolupar-la. Al treballar sobre debian, van enviant als mantnidors de paquets tot de patchs solucionant bugs, per tant ara debian en teoria tb serà força millor :)

    Escrit al 2006-12-28 15:15:49 per whats_up

Arxius