Arxius

Windows pretén treure nou estàndard USB...

Escrit al 2004-10-05 00:00:00 per EliziR

Com que Microsoft controla part del negoci del maquinari pel que fa a la creació de nous estàndards, ara pretén treure al mercat uns nous dispositius USB, entre d'altres motius, per intentar excloure a Linux.

L'excusa que hi posen és la seguretat! ¬¬'

Es preveu que s'implanti definitivament al 2006, amb el nou sistema operatiu de Microsoft: Longhorn.

Una altra de les raons, serà que la compatibilitat dels actuals dispositius USB serà limitada, cosa que fa que les empreses de maquinari es freguin les mans en veure la renovació que voldrà fer la gent amb els seus aparells.

Microsoft l'està dissenyant juntament amb Intel. Ja veurem què passa (si es fa definitivament), però segurament hi haurà complicacions per Linux.

Categories: Notícies, Últimes notícies


Comentaris

  • Re: Windows pretén treure nou Es curios, mentres els usuaris de Gnu/linux intentam compatibilitzar, la Hasecorp fa tot lo contrari, si aixo es comoditat per l'usuari jo no estaria molt content.

    Escrit al 2006-12-28 15:43:46 per Anònim

  • Re: Windows pretén treure nou Suposo q et referies a microsoft.... :P. Jo crec q si realment volen q sigui un standard, linux no en quedarà al marge, i no veig pas malament si volen millorar el dispositiu USB (m'entres no la caguin com la primera versió d'USB..) Tot i que està complint molt bé els objectius per els quals van ser dissenyats. L'unica pega q hi veig és q a la uni m'estan ensenyant a programar microcontroladors per a hardware q controlin dispositius usb, i si fan el canvi, m'hauré de reciclar... :S Sort!

    Escrit al 2006-12-28 15:44:27 per whats_up

Arxius